Nejlevnější havarijní pojištění 2017

15.03.2017

Stále více uživatelů motorových vozidel si k zákonem stanovenému povinnému ručení sjednává také havarijní pojištění, které kryje škody způsobené havárií. Toto pojištění sice není povinné, ale může nám v případě pojistné události ušetřit spoustu financí i vrásek. Jak na nejlevnější havarijní pojištění v roce 2017?

Nejlevnější havarijní pojištění 2017

Havarijní pojištění

Většina z nás se snaží ušetřit. Šetříme během nákupů a využíváme nabízených slev. Často se snažíme nekupovat věci, které nejsou nezbytně nutné. Platí to i v případě našich vozidel a jejich provozu. Během pořizování nového vozu automaticky sjednáváme povinné ručení, protože nám to tak nařizuje i zákon. Jsou ale situace, které nekryje povinné ručení. Mezi ně patří různé havárie. Právě pro tyto případy je tu havarijní pojištění. To můžeme vnímat jen jako další náklad navíc. Nebo jako investici, která nám může ušetřit nemalé částky v momentě, kdy nás nějaká havárie potká.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Nejlevnější havarijní pojištění v roce 2017

Když se rozhodneme pro sjednání havarijního pojištění, budeme ho chtít sjednat výhodně a ušetřit tak peníze i čas. Ideálním řešením pak je kalkulace havarijního pojištění online. K tomu nám slouží online kalkulačky. Jejich použití je intuitivní a k doplnění nám postačí technický průkaz vozidla, připojení na internet a pár minut času. Díky online srovnávačům navíc získáme ceny nižší i o 50 % – máme tak tedy jistotu, že sjednáváme to nejvýhodnější havarijní pojištění v roce 2017.

Pokud si nejsme zcela jisti, které havarijní pojištění sjednat nebo zda je v našem případě vhodné uvažovat i nad nějakým připojištěním, obraťte se na naše call centrum, kde vám poradí naši zkušení makléři a navíc vás můžou seznámit i s neveřejnými nabídkami, které nejsou online dostupné. Případně na sebe také můžete zanechat kontakt a my se vám obratem ozveme.