Chcete nejlevnější povinné ručení? Poradíme Vám jak na to

14.10.2015

Nejlevnější povinné ručení nemusí vždy znamenat, že je nejvýhodnější. Ale i tak se dá každý rok několik tisíc korun ušetřit. Jak na to? Už jste vyzkoušeli kalkulačku povinného ručení?

Jednoduchý, ale za to užitečný nástroj – povinné ručení kalkulačka – využívá každý druhý Čech. Slouží k rychlému nalezení nejlepší nabídky pojištění. Ale pouhým srovnáním nabídek nezískáte nejlevnější povinné ručení, k tomu potřebujete mnohem víc.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Jak ušetřit na povinném ručení

  1. Jezděte bez nehod – za každý rok bez nehody dostanete od pojišťovny zpravidla 5 % slevu na povinném ručení.
  2. Používejte srovnávač povinného ručení – díky srovnávači a jednoduché kalkulačce si můžete porovnat všechny pojišťovny nabízející pojištění auta.
  3. Změnu pojišťovny nenechávejte na poslední chvíli – výpověď povinného ručení musíte pojišťovně dodat nejpozději šest týdnů před koncem ročního pojistného období.
  4. Plaťte pojištění jednou za rok – roční frekvence placení pojistného je u některých pojišťoven výhodnější oproti čtvrtletním nebo pololetním splátkám.